CBM Webdesign

 Missie

Iedere startende ondernemen heeft, vooral in het begin, veel onkosten om zijn/haar bedrijf te starten. Je stelt een ondernemersplan op, om bij de bank een financiering te krijgen zodat je producten of inventaris kunt aanschaffen. Je hebt alles goed voor elkaar, en je wilt beginnen, maar je hebt nog geen website! Terwijl dat toch erg belangrijk is, want je (potentiële) klanten gaan je eerst googlen, voordat ze met je in zee gaan.

Het is onze missie om voor iedereen, een betaalbare, professionele website te maken, voor een betaalbare prijs.

Visie

What You See, Is What You Get. Dat is mijn motto. Vanuit een No Nonsens perspectief, ontwikkel ik jouw website. Nee, we hebben van te voren geen urenlang overleg, of worden er concepten ontwikkeld, die jij als klant uiteindelijk allemaal gaat betalen. We hebben wel veel contact, dat wel, en ik  ga ook alle wensen uitvoeren, en misschien wel meer. Ons eerste contact kan face-to-face, daarna zal het vooral via de mail of telefoon gaan.

Vanuit dat perspectief, kunnen we uiterst professionele websites maken, tegen een zo laag mogelijke prijs. Jij als klant, kiest je design, die anders door een ontwerper wordt gekozen, en gepresenteerd tegen een veel hoger tarief.

Tevredenheids garantie

Inmiddels kan ik wel zeggen, dat de tevredenheids garantie gegarandeerd kan worden. Je betaald achteraf, en je kijkt mee tijdens het ontwikkel proces. Veel klanten krijgen nieuwe ideeën, en zo ontstaat er precies de website die je hebben wilt. Uiteraard denk ik ook mee, en zal ook nieuwe leuke ideeën aandragen, voor een originele eindproduct.

Ontwikkeling

Zoals ik al eerder aangaf, kun je meekijken met het ontwikkel proces van de website. De meeste klanten, krijgen zelfs nieuwe ideeën, of ik bied iets nieuws aan waaraan je nog niet gedacht hebt. Na jaren van ervaring, kan ik wel inschatten wat er nog ontbreekt, en wat we kunnen toevoegen, om van de website een mooi geheel te maken.

Het hele ontwikkelproces, van begin tot eind, kan relatief snel klaar zijn. Dus mocht je op het laatste moment nog een website nodig hebben, dan is dat geen probleem. Maar als je er wel op tijd bij bent, en de website is eerder klaar, dan nodig is, dan kun je zelf bepalen wanneer je de website online brengt.