Hi! Ik ben Claudia. Websites maken is mijn passie.

Een bedrijf opstarten kost erg veel geld. Een website laten maken ook, maar niet bij CBM Webdesign! De websites worden gemaakt met het meest bekende en populaire CMS systeem WordPress, zodat je zelf je website kunt onderhouden.

Laat een offerte maken

mijn services

Website Design

Eenvoudig en snel je eigen website laten maken? Ontdek nu de professionele designs bij CBM Webdesign. Wij ontwikkelen jouw website met de nr 1 CMS op dit moment, namelijk WordPress. Alle websites die je laat maken bij CBM Webdesign zijn mobiel vriendelijk èn zoekmachine geoptimaliseerd. 

Built From Scratch

Custom made websites. U wilt iets totaal anders dan de standaard websites? U heeft behoefte om zich te onderscheiden van de rest? Dan maak ik een website voor jou op maat! Het kost iets meer, maar dan heb je ook wat! 

Website Design

Voor jouw bedrijf hebt je een passend visite kaartje nodig, of je wilt interactie met je doelgroep. Maar misschien wil je een webshop, om je producten te verkopen? Alles is mogelijk! Ik kan het binnen twee weken voor je realiseren.

Keuzes uit premade lay-outs

Een website maken met een premade lay-out is een zeer goede keuze. Je weet precies hoe de website er uit komt te zien, en alles wordt aangepast aan de kleur en stijl van jouw bedrijf.

Maintenance & Updates

Je kan bij CBM Webdesign je website laten onderhouden en de updates laten verzorgen. Daarnaast worden er wekelijks backups gemaakt. Voor een vast bedrag per kwartaal of per jaar, wordt je totaal ontzorgt. Voor de meeste mensen is het toch telkens een opgave om de website te onderhouden, of het wordt gewoon vergeten, terwijl het wel erg belangrijk is. Voor maar € 45 per kwartaal of € 180 per jaar heb je er geen omkijken meer naar.  Alle prijzen zijn ex btw, tenzij anders vermeld.

Website Service

Naast het maken van websites kun je ook de website bij ons hosten. We hebben een totaal ontzorgingspakket. Jij hoeft helemaal niets te doen, alleen de content aanleveren voor de website. Ik regel de domeinnaam, webhosting en SSL certificaat. Vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Webhosting

All-In service. Dit betekend dat ik je totaal kan ontzorgen bij het maken van een website. Ik registreer een domeinnaam en verzorg de webhosting. Je hebt er geen omkijken naar! En alles voor een lage prijs.

Domeinnamen

Wil je alleen een domeinnaam registreren of meerdere domeinnamen met verschillende extensies (zoals .COM, .INFO enz) dan kan dat ook.

SSL Certicitaat

Een SSL certificaat wordt steeds meer en meer gebruikt op websites, en Google rankt deze websites ook beter dan websites zonder SSL certificaat.
Een SSL certficaat zorgt ervoor dat alle informatie versleuteld verzonden wordt, zodat de gegevens niet onderschept kunnen worden. Zodra de ontvanger de gegevens ontvangt is het weer leesbaar. Het slotje in de adresbalkje zorgt voor een gevoel van veiligheid voor de gebruikers van de website.

Werkproces

Het idee

Het idee voor een website ontstaat op het moment dat je voor jezelf wilt gaan beginnen.

Design

Het idee moet worden vormgegeven aan de hand een huisstijl en website.

Verfijnen

Een huisstijl bevat een vaste kleur en lettertypen die ook weer terug komen in een logo.

Bouwen

Dan is het tijd om de ideeën te gaan uitwerken tot een prachtige website.

Website Redesign

 Website Redesign

Is je website inmiddels aan vernieuwing toe? Ik kan de site naar het nu brengen. Met de technieken van nu, en de uitstraling van nu. Je website kan er weer voor een paar jaar tegenaan.

Ook in de website wereld kunnen we spreken van wat is”hot” en wat is “not”. Van fontjes tot sliders, ik zorg ervoor dat je website helemaal weer modern wordt!

WordPress

WordPress laten installeren

Zelf met WordPress aan de slag, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Ik zorg dat WordPress voor je klaar staat, zodat jij meteen kunt beginnen met het maken van je eigen website. Ik kan je tevens van adviezen voorzien, voor het geval je ergens vastloopt, en ik kan je helpen met het uitzoeken van de juiste plugins. Denk daarbij aan het beveiligingen van de website, extra functionaliteiten, zoals een contactformulier, koppelingen met social media enz.

Voor maar € 50 (ex btw) kun jij direct aan de slag! Als je een template gekocht of uitgezocht hebt, zal ik deze ook voor je installeren. (Is aan te bevelen!)

 

Fundraising en Project management

Fundraising & Projectmanagement

In samenwerking met Promafun

In samenwerking met Promafun biedt CBM Webdesign een unieke mogelijkheid, speciaal voor stichtingen of instellingen die zich willen gaan bezig houden met Fundraising om onderzoeken te kunnen financieren, van A tot Z te adviseren en begeleiden tegen een sterk gereduceerde prijs. Promafun begeleidt het project, en CBM webdesign verzorgt de website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Martina van Promafun. Wij werken voor bedrijven in Nederland en Curacao.

Ervaring

Het maken van een website is in 3 minuten gedaan, als je de reclames mag geloven. Het installeren van WordPress binnen 5 minuten. Klopt helemaal, maar dan! Dan gaat het echte werk pas beginnen, het invullen en stylen van een website. En dan gaat het vaak mis. Frustraties alom, omdat het niet gaat zoals je wilt. Geen paniek! Je kan altijd contact met mij opnemen. Ook als je zelf al bent begonnen, maar er niet uitkomt. Mail mij! Ik help je graag. Ja, echt!

Ondersteuning

Het is niet reëel om van jou te verwachten dat je meteen, zelfstandig, je website kunt onderhouden en kunt aanpassen. Het makkelijkste voor jou is om dat aan mij over te laten, en een onderhoudscontract af te nemen. Deze is per kwartaal opzegbaar, omdat je per € 45,- *kwartaal betaald ( of per jaar € 180 *). Wil je dit niet, dan kun je altijd op support van mij rekenen. Je moet het dan wel zelf doen, maar ik geef aan hoe je het kunt doen. Teamwork!

* ex btw

Teamwork

Teamwork vind ik erg belangrijk. Het contact tussen jou en mij is waardevol. Heb je geen tijd om zo nu en dan je even te verdiepen in de ontwikkeling van jouw eigen website, dan is het nu niet de tijd om eraan te beginnen. Om tot een goed eindproduct te komen, heb ik je input zo nu en dan nodig.

Klik hier en schrijf een review.

 

Klaar om te beginnen?

Neem dan snel contact op!

 

Neem contact op