Prijzen

Prijzen

Vraag een offerte aan als u een grotere website of webshop nodig heeft. Neem ook contact op als u een kleinere website of webhop wilt. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Website

Een website met 5 pagina’s zonder webhosting, domeinnaam en SSL certificaat. (ex 21% BTW)

€ 350

All In

Een website met 5 pagina’s inclusief webhosting,.nl domeinnaam en SSL. (ex 21% BTW)

€ 384,95

Webshop

Webshop tot 25 producten, met IDEAL, Klarna, credit card, paypal enz. (ex 21% BTW)

€499

Ontzorgen

U ondernemen, wij regelen de rest.

Uw website is klaar, en gaat binnenkort online. Dit is een hele spannende periode! Het gaat eindelijk gebeuren! Om u de ruimte te geven om te doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen, ontzorgen wij u graag door uw website te onderhouden.

Wij onderhouden uw website, door 1 keer per week een back up te maken, de software up to date te  houden, en u te ondersteunen met vragen of kleine aanpassingen aan uw website. Voor € 45* per kwartaal regelen wij alles voor u.

* ex btw

U kunt er ook voor kiezen om het onderhoudspakket per half jaar of per jaar te betalen. U betaal dan respectievelijk € 90 * of € 180,- . Wij onderhouden uw software, maken kleine aanpassingen, en maken wekelijks een back-up.

Voor webshops hebben wij ook een onderhoudspakket. Wij maken wekelijks een backup, voegen producten toe ( max 5 per dag), en onderhouden uw software van de webshop. Voor € 100* per kwartaal, € 200 per half jaar of € 400 per jaar, ontzorgen wij uw webshop. De webshop moet dan wel via ons gehost worden.