Mijn naam is Claudia Bakker. Ik heb CBM Webdesign opgericht in februari 2013 en ons kantoor is gevestigd in het Groningse Leek. In de periode voordat ik zelfstandig ben ga werken, heb ik al vele websites gebouwd. Zo gaande weg ben ik in contact gekomen met WordPress. Dat is een Content Management System, dat wereldwijd veel gebruikt wordt. Inmiddels heb ik mij hierin gespecialiseerd en ben volledig overgegaan op dit CMS.

De websites die wij opleveren, worden zo ingericht dat u zelf makkelijk het onderhoud kunt doen. Zodra een website klaar is, komen er vaak geen grote veranderingen meer. Hooguit komt er tekst bij en misschien een video of foto(gallerie). Het is dan niet nodig om een onderhoudscontract af te sluiten, want u krijgt van ons alle ondersteuning die u nodig heeft om uw website tot een succes te maken. Maar we bieden u wel de mogelijkheid, om het onderhoud bij ons neer te leggen. Voor een klein bedrag van € 45,= per kwartaal (ex btw) heeft u er geen omkijken meer naar. Zo hebben wij voor elke portemonee een pakket.  Dit geldt uiteraard ook voor de webshops.

 

Bent u zelf al begonnen met het maken van uw eigen website, maar komt u er toch niet helemaal uit? Of kost het u te veel tijd? Dan kunnen wij u helpen. U kunt met het door u zelf uitgekozen layout, ons uw website laten maken. U heeft er geen omkijken meer naar! Informeer naar de mogelijkheden.

 

CBM Finance

Naast het ontwerpen van websites kunt u bij CBM Finance uw gehele of gedeeltelijke administratie onderbrengen. Wij verzorgen uw aangifte, doet de boekhouding en kan u adviseren. Voor een offerte op maat, kunt u contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen.


Versturen