06-45628565

M

Contact

info@cbmwebdesign.nl
06-45628565

[dsm_lottie lottie_url=”https://www.cbmwebdesign.nl/wp-content/uploads/2022/04/69643-wordpress-logo-grow-2.json” _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_lottie]

WordPress installatie

Heb je hulp nodig bij het installeren van WordPress? Ik help je graag! De service is erop gericht om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

In sommige gevallen wil het wel eens voorkomen, dat de webhost bepaalde functies heeft aangepast, zoals bv het limiet van up te loaden bestanden. Je hebt dan een uitdaging om er toch voor te zorgen dat je meer kunt uploaden!

Inmiddels ken ik de kneepjes van het vak, en kan ik je ondersteunen door WordPress voor jou te installeren. Je kunt daarna beginnen met het maken van uw eigen website.

Heb je een template gekocht? Dan kan ik je ook daarbij helpen. Voor maar € 50  ex btw kun je gaan beginnen, zonder stress van een installatie wat niet lukt. En nu we toch kennis hebben gemaakt, kun je altijd bij mij terecht voor vragen, want die gaan er vast komen ;).

Professioneel webdesign

Waarom kiezen voor CBM Webdesign? Alles nog even een rijtje.

Websites

Vanaf  € 399,- een professionele website

Webshop

Vanaf € 750 een webshop incl IDEAL

Snel Support

Snel ondersteuning bij problemen of vragen

Responsive design

Geschikt voor alle maten beeldschermen

Ontzorgen

Onderhouden van de website of webshop

Hulp bij installatie?

Zelf een website maken? Wij installeren wordpress en jouw template voor maar €50

WordPress gecombineerd met de kracht van Woocommerce

Maak kennis met de kracht van WordPress en Woocommerce. Een prachtige combinatie van flexibiliteit en design. Voor elke branche is er een mogelijkheid om een webshop toe te voegen aan een bestaande website, of we creëren een gloednieuwe webshop met IDEAL!

WEBSHOP